Våra utbildningar

Väktarskolan AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag och alla våra utbildningar följer Polismyndighetens föreskrifter och är giltiga hos Sveriges samtliga auktoriserade bevakningsföretag.

Du behöver inte vara anställd vid ett bevakningsföretag för att utbilda Dig till väktare hos oss. Här är alla välkomna- såväl företag som privatpersoner.

Våra utbildningar är anpassade så att alla personer oaktat ålder eller kön kan deltaga och genomföra alla utbildningsmomenten.

Väktare och ordningsvakt är inte vilka yrken som helst. Det är mycket omväxlande yrken där Du kan råka ut för nästan vad som helst och varje dag kan komma att ställas inför svåra beslut. För att dessa utmaningar inte skall bli omöjliga att hantera behöver Du en gedigen utbildning med erfarna instruktörer som verkligen vet vilka problem Du kan komma att ställas inför i tjänsten, och som själva har upplevt yrkets samtliga sidor.

Väktarskolan AB kan erbjuda Dig allt detta till fördelaktiga priser.

Titta gärna på vår informationsvideo nedan eller klicka på länkarna till vänster om bilden för att läsa mer om våra olika utbildningar.

RÄNTEFRITT LÅN

Vi kan genom vår samarbetspartner Nordea Finans erbjuda räntefri avbetalning av våra utbildningar.

Nordea Finans kräver att sökanden skall ha fyllt 18 år, ha en regelbunden taxerad inkomst och inga betalningsanmärkningar. Lånet avbetalas normalt under ett år.

För ansökan om räntefritt lån klicka på nedan länk till Nordea Finans eller kontakta oss per telefon 010-151 00 00.

Observera att Du måste ha ett giltigt BankID.

Nordea Finans

Aktuella utbildningar

Här nedanför hittar du de utbildningar som är aktuella just nu.

Aktuella utbildningar

• Totalvaktutbildning
  • Väktargrundutbildning del 1
  • Väktargrundutbildning del 2