Utbildning för bevakningsföreståndare

Enligt lagen (1974:191) om bevakningsföretag skall det finnas en bevakningsföreståndare som ansvarar för att verksamheten bedrives i enlighet med gällande lagar, förordningar samt föreskrifter. Enligt Polismyndighetens föreskrift, FAP 573-1, skall föreståndaren hava genomgått en särskild utbildning för bevakningsföreståndare.

Utbildningen för bevakningsföreståndare är ett viktigt komplement för de personer som skall tillse så att bevakningsföretagen följer de skrivna rättsregler som finnes, och utbildningen tager fasta på många viktiga lagar, förordningar och föreskrifter såsom FAP 573-1, LAS, MBL, Arbetsrätt, Skatterätt, Redovisning, Arbetstidslagen, Arbetsmiljölagen m.m.

Utbildningen sker under fem dagar (måndag-fredag) mellan klockan 08:15-16:45.

Kursbeskrivning

- Regler som styr bevakningsföretagens bevakningsverksamhet, 16 tim.
- Föreståndarens roll och ansvar, 6 tim.
- Arbetsrätt, 6 tim.
- Samhällets rättsvårdande myndigheter, 4 tim.
- Redovisning och skatterätt, 8 tim.
- Skriftligt och praktiskt prov, 4 tim.

Totalt 44 timmar

Inga. Privatpersoner är välkomna. Pris: 6.700 SEK.

Boka enkelt online

Välj kurstillfälle här nedanför och följ instruktionerna.

Var noga med att fylla i dina kontaktuppgifter korrekt. Är du kund sedan tidigare kan du logga in och använda tidigare uppgifter.

Börja med att ange ditt personnummer eller din e-postadress.

Betalning av kursavgiften kan göras till vårt PlusGiro: 23 40 40-4, Bankgiro: 5676-8294, kontant på plats första dagen eller med betalkort (VISA eller MasterCard). Vänligen ange namn och personnummer vid inbetalning via Pg eller Bg.

Utbildningstillfällen

• 2020-05-25 - 2020-05-29   Stockholm Platser kvar

Boka utbildning

För att göra en bokning för denna kurs, börja med att ange ditt personnummer eller din epost-adress.
  • 2020-08-17 - 2020-08-21   Stockholm Platser kvar

• 2020-09-21 - 2020-09-25   Stockholm Platser kvar