×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Hundförareutbildning

För att få utbilda sig till hundförare måste man dessförinnan vara behörig att arbeta som väktare, ordningsvakt eller skyddsvakt. Bevakning med hund är normalt ett komplement till ordinarie bevakningsuppdrag som utföres av tillsyns- eller utryckningspersonal och den utbildade tjänstehunden förstärker hundförarens egna sinnen genom luftvittring samt markering av spår m.m.

En tjänstehund är ett fantastiskt hjälpmedel för bevakningspersonalen och kan göra hundföraren snabbt medveten om det finns personer i området/byggnaden samt leda hundföraren till denna/dessa personer. En tränad tjänstehund utgör också ett mycket bra skydd från brottsliga angrepp gentemot hundföraren.

Kursdeltagarna måste medtaga egen hund av lämplig ras till utbildningen och denna måste vara L-testad. De vanligaste raserna för svenska tjänstehundar är schäfer, malinois och rottweiler.

Kursbeskrivning

- Allmän hundkunskap, 6 tim.
- Hunden och lagen, 4 tim.
- Lydnadsdressyr, 8 tim.
- Skyddstjänst, 13 tim.
- Tillämpade övningar, 8 tim.

Totalt 39 lektionstimmar

Förkunskaper

Endast den som är behörig att utföra arbete som väktare, ordningsvakt eller skyddsvakt får antas till utbildningen. Kursdeltagarna måste medtaga egen hund och denna skall vara L-testad. Pris 9 500 SEK.

Pris

9500 kr

Boka enkelt online

Välj kurstillfälle här nedanför och följ instruktionerna.

Var noga med att fylla i dina kontaktuppgifter korrekt. Är du kund sedan tidigare kan du logga in och använda tidigare uppgifter.

Börja med att ange ditt personnummer eller din e-postadress.

Betalning av kursavgiften kan göras till vårt PlusGiro: 23 40 40-4, Bankgiro: 5676-8294, kontant på plats första dagen eller med betalkort (VISA eller MasterCard). Vänligen ange namn och personnummer vid inbetalning via Pg eller Bg.

Utbildningstillfällen

  • 2020-05-19 - 2020-05-22   Stockholm Platser kvar

    Boka utbildning

    För att göra en bokning för denna kurs, börja med att ange ditt personnummer eller din epost-adress.
  • 2020-08-31 - 2020-09-04   Stockholm Platser kvar

    Boka utbildning

    För att göra en bokning för denna kurs, börja med att ange ditt personnummer eller din epost-adress.