×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

RÄNTEFRITT LÅN VIA NORDEA FINANS

Vi kan genom vår samarbetspartner Nordea Finans erbjuda räntefri avbetalning av våra utbildningar.

Nordea Finans kräver att sökanden skall ha fyllt 18 år, ha en regelbunden taxerad inkomst och inga betalningsanmärkningar. Lånet avbetalas normalt inom ett år d.v.s. 11 avbetalningar.

Ni kan ansöka om räntefritt lån via Nordea Finans hemsida eller på plats hos oss under första kursdagen.

För ansökan online klicka på nedan länk till Nordea Finans. Observera att ni måste ha ett giltigt BankID.

Nordea Delbetala

Det går bra att ringa!

Har Du frågor om räntefritt lån är Du välkommen att kontakta oss.

Vi nås per telefon 010-151 00 00 helgfria vardagar mellan 08:00 och 17:00. Mellan klockan 12:00 och 13:00 har håller vi stängt för lunch.