RÄNTEFRITT LÅN VIA NORDEA FINANS

Vi kan genom vår samarbetspartner Nordea Finans erbjuda räntefri avbetalning av våra utbildningar.

Nordea Finans kräver att sökanden skall ha fyllt 18 år, ha en regelbunden taxerad inkomst och inga betalningsanmärkningar. Lånet avbetalas normalt inom ett år d.v.s. 11 avbetalningar.

Ni kan ansöka om räntefritt lån via Nordea Finans hemsida eller på plats hos oss under första kursdagen.

För ansökan online klicka på nedan länk till Nordea Finans. Observera att ni måste ha ett giltigt BankID.

Nordea Delbetala

Det går bra att ringa!

Har Du frågor om räntefritt lån är Du välkommen att kontakta oss.

Vi nås per telefon 010-151 00 00 helgfria vardagar mellan 08:00 och 17:00. Mellan klockan 12:00 och 13:00 har håller vi stängt för lunch.