×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Kontakta oss

Vi nås per telefon 010-151 00 00 helgfria vardagar mellan 08:00 och 17:00. Mellan klockan 12:00 och 13:00 har vi stängt för lunch.

Det går också bra att skicka ett meddelande via formuläret här nedanför. Var noga med att lämna korrekta kontaktuppgifter så att vi kan återkomma med svar. Vi besvarar frågorna så fort vi kan.

Vanliga frågor

Många av de frågor vi får är återkommande. Svar på dessa har vi lagt upp på sidan vanliga frågor. Ta gärna en titt där innan du skickar iväg din fråga.

Vanliga frågor

RÄNTEFRITT LÅN

Vi kan genom vår samarbetspartner Nordea Finans erbjuda räntefri avbetalning av våra utbildningar.

Nordea Finans kräver att sökanden skall ha fyllt 20 år, ha en fast anställning, en lägsta årsinkomst om 125.000 SEK och sakna betalningsanmärkningar. Lånet avbetalas normalt inom ett år d.v.s. 11 avbetalningar.

Ni kan ansöka om räntefritt lån via Nordea Finans hemsida.

För ansökan online klicka på nedan länk till Nordea Finans. Observera att ni måste ha ett giltigt BankID.

NORDEA FINANS