×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Väskor & ryggsäckar

Vi har ett stort utbud av väskor och ryggsäckar för både polis och militär. Vi har väskor i flera olika färger t.ex. svart, desert, woodland.

Chimidan Elite

Chimidan Elite är väldigt funktionell väska kraftig cordura-väv. Mycket kraftiga bärhandtag och praktiska vadderade ställbara axelremmar vilka gör att du kan bära den som en ryggsäck.

Dimensioner: 42cm x 76cm x 25cm
Volym: 95 liter

Chimidan Anak

Chimidan Anak är en mycket rymlig och funktionell i OD kraftig Canvas. Bottendelen är gjord av tåligt polyamid överdragen med PVC. Extra fickor på varje kortsida, tre stycken fickor på ena långsidan och en innerficka. Mycket kraftiga bärhandtag och praktiska vadderade ställbara axelremmar vilka gör att du kan bära den som en ryggsäck.

Dimensioner: 42cm x 76cm x 25cm
Volym: 95 liter

Chimidan Sayreth

Chimidan Sayereth är en mycket funktionell väska tillverkad i kraftig cordura-väv. Bagen är rejäl med kraftiga bärhandtag och praktiska vadderade ställbara axelremmar för både hand- och ryggbärning. Väskan har flera utvändiga utrymmen på både lång och kortsidor.

Dimensioner: 42cm x 76cm x 25cm
Volym: 95 liter

US Assault Pack 25L/50L

US Assault ryggsäcken har 4 större fickor samt 2 dolda utrymmen. Väskan har vadderade axelremmar, ett midjebälte och kan byggas ut med Maxpedition-, Mil-Tec-, MFH- eller Viper-fickor. Tillverkad av polyester i högkvalité.

Dimensioner: 45 x 25 x 20 cm/51 x 29 x 28 cm
Volym: 25 liter/50 liter

Helikon-Tex Compact Assault Pack

Helikon-Tex Compact Assault är en regntät taktisk ryggsäck med fyra fack, en separat ficka för ett vätskesystem samt med möjlighet att lägga till fler fickor via MOLLE-systemet. Ryggsäcken har justerbara vadderade axelremmar med bröst- och höftbälten.

Dimensioner: 46 x 33 x 22 cm
Volym: 20 liter

Helikon-Tex Backpack

Helikon-Tex Backpack är en regntät taktisk ryggsäck med ett huvudfack, två stora fickor och ytterligare en bakficka för 3-liters-vätskesystem samt möjlighet att lägga till fler fickor via MOLLE-systemet. Ryggsäcken har justerbara vadderade axelremmar med bröstbälte, ett MOLLE-höftbälte för jämn viktfördelning.

Dimensioner: 46 x 33 x 22 cm
Volym: 25 liter

Helikon-Tex Wombat Shoulder Bag

Helikon-Tex Wombat axelväska är en regntät lättviktsväska som kan bäras antingen via ett handtag eller över axeln med en vadderad justerbar axelrem Väskan har ett flertal innerfickor för bästa möjliga personliga organisering av föremålen man bär och via MOLLE-systemet har man även möjlighet att lägga till fler fickor.

Dimensioner: 38x29x19cm

Cop Insatsväska 912

Insats väska tillverkad av slitstark nylon av hög kvalité för användning av professionella- och amatörskyttar. Gott om utrymme för ammunition, hörselskydd, verktyg och andra tillbehör. Väskan har ett stort fack med separata påsar för 8 magasin, 4 mindre sidofickor med dragkedja och en ficka för vattenflaska. Den vadderade axelremmen (Comfort-COP ® 960 axelrem, svart, nylon längd steglöst från 95 till 140 cm) monteras med en vridbar krok och kan tas bort vid behov. Alla fack är låsbara med hänglås, då med en bygeldiameter upp till 4,5 mm.

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden