×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Skyddsvästar

Vi säljer skyddsvästar samt skyddsplattor.

Skyddsväst C.P.E. Outlast RPS1 Dyneema®

Skyddsvästen är tillverkad av 100 DYNEEMA® och täcker såväl fram- och baksida som sidor. Dyneema® är 15 gånger starkare än stål och 40 % starkare än Aramid, vilket i dagsläget gör det till världens starkaste fiber. Skyddsväst Outlast RPS1 stoppar upp till 9 mm, FMJ samt 357 magnum JSP. Den ger också, förutom ballistiskt skydd, även ger bra förutsättningar att motstå stickande och skärande våld t.ex. knivar och kanyler.

Tekniskspecifikationer:

- Skyddsklass: RPS 1, (HG1A)
- Justerbara axelband och midjeband
- Ficka för RPS stålplatta (bak & fram)
- Ballistiskt material: Dyneema®
- Garanti: 6 år
- Vikt: ca 1,3 kg (RPS 1) i storlek: L
- CE-godgänd

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden