Skyddsvästar

Vi säljer skyddsvästar samt skyddsplattor.

Skyddsväst C.P.E. Outlast RPS1 Dyneema®

Skyddsvästen är tillverkad av 100 DYNEEMA® och täcker såväl fram- och baksida som sidor. Dyneema® är 15 gånger starkare än stål och 40 % starkare än Aramid, vilket i dagsläget gör det till världens starkaste fiber. Skyddsväst Outlast RPS1 stoppar upp till 9 mm, FMJ samt 357 magnum JSP. Den ger också, förutom ballistiskt skydd, även ger bra förutsättningar att motstå stickande och skärande våld t.ex. knivar och kanyler.

Tekniskspecifikationer:

- Skyddsklass: RPS 1, (HG1A)
- Justerbara axelband och midjeband
- Ficka för RPS stålplatta (bak & fram)
- Ballistiskt material: Dyneema®
- Garanti: 6 år
- Vikt: ca 1,3 kg (RPS 1) i storlek: L
- CE-godgänd

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN