Militär & tillbehör

Vi har ett brett utbud av militär- och överlevnadsartiklar.

Helikon-Tex Shemagh

Shemaghen skyddar hela ansiktet mot sol, vind och sand. Den kan även användas för att torka svett, damm och som fälthandduk. Används idag bland annat av Brittiska samt Amerikanska militären. Finns i fler färger.

Mått: 115cm X 115cm
Material: 100% bomull

Helikon-Tex Balaclava

Balaclavan ger ett bra skydd för hela ansiktet. Den är mycket elastisk och ger en perfekt passform för ditt ansikte och kan även täcka näsan. Lycramaterialet i masken gör att materialet återgår till sin ursprungliga form.

Storlek: One size
Material: 96% bomull, 4% Lycra

Mil-Tec Multifunction headgear

Denna mångsidiga halsduk kan lätt förvandlas till en mössa, en headwrap, en ansiktsmask eller ett pannband etc. Det är elastisk och smidig, bekväm och användbar, och kan vara ett perfekt skydd mot vind eller sol. Finns i fler färger.

Storlek: One size
Material: 100% polyester

Helikon-Tex Folding knife Rescue

Idealisk för camping och överlevnad. Kniven har ett robust metall handtag, bäl-/och fickklämma, avbitare och skruvmejsel.

Bladlängd: 9 cm

Helikon-Tex Folding knife Woodgrip

Idealisk för camping och överlevnad. Kniven har ett robust metall/trähandtag, bält-/fickklämma och skruvmejsel.

Bladlängd: 9 cm

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden