×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Handfängsel

Vi säljer handfängsel, handfängselfodral samt nycklar till handfängsel.

Peerless Handfängsel

Vi säljer Peerless handfängsel som är NIJ-godkända och har använts av den svenska polisen under många år. De är av mycket hög kvalitet och är nickelpläterade.

Vi saluför dem i olika färger: nickel, svarta samt rosa.

Tacktisk nyckel för handfängsel

Denna nyckel är framtagen för att öka säkerheten för användaren och underlättar upplåsning av handfängsel med handskar på.

Passar alla olika modeller av handfängsel som är godkända av Rikspolisstyrelsen.

Safariland öppna handfängselfodral

Modell 90H är ett öppet fodral för handfängsel, avsett för bärande i utrustningsbälte, och är tillverkat i kydex som är mycket slitstarkt. Detta fodral används av svenska polisen.

Safariland handfängselfodral

Klassiskt fodral för handfängsel, avsett för bärande i utrustningsbälte. Får plats med ett par handfängsel.

Safariland benplatta

Benplattan är framtagen för att avlasta ryggen alt. bereda mer plats i bältet för utrustning.

Benplattan kan utrustas med upp till tre olika föremål bl.a. handfängselfodral, hållare för expanderbar batong, fodral för OC-spray, ficklampa eller pistolhölster.

Benplattan används av svenska polisen och är godkänd även för ordningsvakter och väktare.

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden