Batonger & tillbehör

Vi har ett flertal batonger och ett brett sortiment av batonghölster, handfängselhållare, hölster för OC-spray och mycket mer. Vi säljer batonger godkända av RPS.

ASP Expanderbar Batong

Expanderbar batong 21" samt 26". Svart krom med RPS-emblem. ASP´s expanderbara batong är idag den enda godkända batongen för Svenska Polisen.

ASP Talon batong

Med säkerhet, enkelhet och användarvänlighet som drivkrafter har ASP utvecklat den mest tekniskt avancerade batongen någonsin. Med en enkel knapptryckning får du ett jämnt utslag och vid hölstring kan knappen tryckas in och batongen fällas ihop i hölstret. Batongen passar i alla av ASP:s SideBreak hölster.

Hölster för batong, handfängsel, OC-spray

Vi har ett brett sortiment av batonghölster både till 21" samt 26". Vi har bland annat ASP vridbart hölster, ASP låsbart clip on-hölster, Safariland hölster för benplatta. Vi har även ett stort urval hölster för handfängsel samt OC-spray.

Safariland Benplatta

RPS-godkänt modulärt bärsystem från Safariland. Benplattan kan kombineras med hållare för batong, handfängsel och OC-spray (se bild) efter tycke och smak.

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden