×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Vad har Boden att erbjuda?

En av de största anledningarna till att vi valde Boden som stad för vårt utbildnings- och säkerhetscentrum är att Boden har så oerhört mycket att erbjuda i en för verksamheten lämplig miljö.

Boden är en lagom stor stad med ca 28.000 invånare och har all service man kan behöva.

Vi vågar påstå att Boden är en av de vackraste platserna i Sverige med en unikt natur.

Bodens arena

Boden Arena är en scen, en estrad för de mest skiftande tillställningar och känslor. Här sjunger konsertpubliken sig hes och fotbolls-, handbolls- och innebandyfansen får smaka på såväl segerns sötma som bitter besvikelse.

Arenan är indelad i två delar: en utomhusarena bestående av fullstor fotbollsarena anpassningsbar till stora utomhusarrangemang, samt en sporthall för handboll, innebandy och andra inomhusarrangemang. Här finns också loger, medialäktare, konferenslokaler, restaurang och VIP-lounge.

Badhuset Nordpoolen

Nordpoolen är ett av Sveriges bästa äventyrsbad med en spännande äventyrsavdelning, 25 meters motionsbassäng, relaxavdelning, fräscht gym, naprapat samt café och restaurang.

Natur- och friluftsliv

I Bodens kommun finns det stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår.

Försvarsmuseum

Försvarsmuseum Boden är ett modernt museum som sätter Sverige och Bodens fästning i ett större perspektiv - en resa i svensk försvarshistoria från slutet av 1800-talet till idag, genom fred och krig ur flera perspektiv.

Vilken roll hade Sverige i världspolitiken under orostid och fredstid? Försvarsmuseet sätter in det svenska försvaret i ett större perspektiv. Resan går från den stora mobiliseringen under första världskriget, en lugn mellankrigstid, andra världskriget och kalla kriget till ett lugnare närområde där det svenska försvarets uppgifter omprioriteras för att kunna användas i fredsbevarande insatser på alla kontinenter.

Bodentravet

Här finner du sport, spel och spänning på Norrbottens enda travbana. På PEAB travet hittar ni förutom gräddan av norrbottnisk travsport även en restaurang med fullständiga rättigheter som håller öppet samtliga travkvällar.

Rödbergsfortet

Bodens fästning- en av Sveriges mest påkostade försvarshemligheter genom tiderna. Den topphemliga fästningen har tjänsgjort som ett "lås i Norr" under två världskrig och det kalla kriget. Nu kan man besöka ett av artilleriforten i fästningen, Rödbergsfortet. En spännande tur i fortet som visar det som varit topphemligt i över 100 år.

Western Farm

Du som besöker Western Farm kommer inte att bli besviken. Ni kommer att få uppleva den vilda västern som den var år 1879. Med en helt unik och autentisk miljö och med skådespelare som levandegör myten och historierna om The Wild West...

Hitta till skolan i Boden

Vårt utbildnings- och säkerhetscentrum ligger på Pontonjärvägen 16 inne på f.d. Ing 3:s område i Boden.

Med bil följer man skyltningen "Försvarsmuseum" som finns angiven från väg 97. I korsningen Hermelinsgatan och Sveavägen tager man av till vänster uppför den lilla backen till Ing 3.

Karta

Bilder från totalvaktsutbildningen

I vårt bildgalleri kan du se bilder från totalvaktsutbildningen i Boden

Bildgalleri