Restauranger och uteliv

Boden har mycket att erbjuda den hungrige med över 20 restauranger. Det finns också pubar och nattklubbar för den som vill roa sig.

Vill man roa sig extra mycket finns storstaden Luleå som ligger endast 2,5 mil ifrån Boden och som har ett stort utbud av restauranger och nattklubbar.

För den som är militärhistoriskt intresserad är Boden rena rama himmelriket med massor av sedvärdheter från 1:a och 2:a världskriget fram till idag.

Hitta till skolan i Boden

Vårt utbildnings- och säkerhetscentrum ligger på Pontonjärvägen 16 inne på f.d. Ing 3:s område i Boden.

Med bil följer man skyltningen "Försvarsmuseum" som finns angiven från väg 97. I korsningen Hermelinsgatan och Sveavägen tager man av till vänster uppför den lilla backen till Ing 3.

Bilder från totalvaktsutbildningen

I vårt bildgalleri kan du se bilder från totalvaktsutbildningen i Boden

Bildgalleri