Resa till Boden

För den som bor långt ifrån Boden är det enklast att resa med flyg eller tåg. Vi hänvisar till nedan företag som traffikerar resor mellan Stockholm och Boden samt Göteborg och Boden. Eleverna är välkomna till skolan upp till tre dagar innan utbildningen startar.

Det är ca 95 mil från Stockholm till Boden och det tar ca 9,5 timmar att resa med bil.

Norwegian Air

Norwegian Air är det flybolag som erbjuder de billigaste resorna med flyg till Boden (Luleå). De billigaste biljetterna kostar från 399 SEK per person.

För att kunna köpa biljetter till lägsta möjliga pris är det viktigt att boka i god tid innan de billigaste biljetterna tagit slut.

Norwegian

SAS

SAS erbjuder resor med flyg mellan Stockholm och Boden (Luleå) till ett lägsta biljettpris från 487 SEK per person.

SAS

SJ

SJ erbjuder tågresor från nästan hela Sverige till Boden till rimliga priser.

Biljetter med direkttåg från Stockholm till Boden finns från 269 SEK per person.

SJ

Hitta till skolan i Boden

Vårt utbildnings- och säkerhetscentrum ligger på Pontonjärvägen 16 inne på f.d. Ing 3:s område i Boden.

Med bil följer man skyltningen "Försvarsmuseum" som finns angiven från väg 97. I korsningen Hermelinsgatan och Sveavägen tager man av till vänster uppför den lilla backen till Ing 3.

Bilder från totalvaktsutbildningen

I vårt bildgalleri kan du se bilder från totalvaktsutbildningen i Boden

Bildgalleri