UNIKA BRANDUTBILDNINGAR

Brandutbildningarna som genomföres i Boden sker under realistiska förhållanden och utformas efter kundens behov och krav. Övningarna planeras och leds av mycket kompetenta brandmän och kursledare för alla våra brandutbildningar är en f.d. Räddningsledare med stor rutin och mångårig erfarenhet från sin tid inom brandförsvaret.

Väktarskolan bedriver brandutbildningarna i egen regi på egen mark i Boden, och vi har byggt upp ett övningsområde där vi kan genomföra kundanpassade avancerade brandövningar i olika former.

Vi har också eget räddningsfordon (släckbil) som är fullt utrustat med bl.a. hydrauliska klippverktyg, elverk, belysningsutrustning, vattensugar, rökfläktar m.m. varför vi har möjlighet att erbjuda unika utbildningar.

EGEN SLÄCKBIL

Alla elever som genomgår Totalvaktutbildningen får en unik brandutbildning av kompetenta lärare med lång erfarenhet som brandmän.