×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

UNIKA BRANDUTBILDNINGAR

Brandutbildningarna som genomföres i Boden sker under realistiska förhållanden och utformas efter kundens behov och krav. Övningarna planeras och leds av mycket kompetenta brandmän och kursledare för alla våra brandutbildningar är en f.d. Räddningsledare med stor rutin och mångårig erfarenhet från sin tid inom brandförsvaret.

Väktarskolan bedriver brandutbildningarna i egen regi på egen mark i Boden, och vi har byggt upp ett övningsområde där vi kan genomföra kundanpassade avancerade brandövningar i olika former.

Vi har också eget räddningsfordon (släckbil) som är fullt utrustat med bl.a. hydrauliska klippverktyg, elverk, belysningsutrustning, vattensugar, rökfläktar m.m. varför vi har möjlighet att erbjuda unika utbildningar.

EGEN SLÄCKBIL

Alla elever som genomgår Totalvaktutbildningen får en unik brandutbildning av kompetenta lärare med lång erfarenhet som brandmän.