×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Det finns olika typer av boende i skolan i Boden

De elever som skall utbilda sig vid vår skola i Boden erbjudes olika typer av boende.

Boende i sovsal som kan delas av 5 kurskamrater är helt fritt från kostnad, medan boende i enskilt rum kostar mellan 2.000 SEK till 3.500 SEK beroende av hur rummet är utrustat.

Alla enskilda rum är utrustade med säng, skrivbord samt Internet (nätverksuttag i väggen). De dyrare rummen har även egen toalett samt TV. Vill man boka ett enskilt rum måste man kontakta vår administration per telefon 010-151 00 00 eller per e-post info@vaktarskolan.se.

I skolan finns det två stora kök som är fullt utrustade med ca 12 kyl- och frysskåp, sex mikrovågsugnar samt fyra spisar som eleverna har tillgång till dygnet runt. Maten bekostas, införskaffas och tillagas egenhändigt av eleverna i köken. Det finns fyra stycken matbutiker (COOP Nära, ICA Kvantum, Willys samt COOP Forum) inom gångavstånd ifrån skolan.

Det finns en stor tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare som eleverna har tillgång till dygnet runt. Eleverna måste dock köpa eget tvätt- och sköljmedel.

Det finns ett biljardrum med ett matchbord på plan 2 som eleverna har tillgång till dygnet runt.

Det finns ett TV- och samlingsrum som eleverna har tillgång till dygnet runt.